Dierenambulance ‘s-Hertogenbosch ontvangt cheque van Rabobank vlak voor Dierendag

Foto: Dierenambulance DB

Ook dit jaar deed de Dierenambulance regio ‘s-Hertogenbosch weer mee met de Rabo Clubkas Campagne. Dit is een jaarlijkse actie van de Rabobank, waarbij zij een deel van hun winst beschikbaar stellen aan lokale stichtingen en verenigingen. Vlak voor Dierendag reikte de Rabobank een verrassende cheque van €4389 uit aan de vrijwilligers van de Dierenambulance.

Klanten van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken konden tussen 31 augustus en 24 september stemmen op hun favoriete clubs. In die periode heeft de Dierenambulance regio ‘s-Hertogenbosch actief campagne gevoerd in de stad en de omliggende dorpen, onder meer door mensen waar zij op bezoek kwamen voor een melding te verwittigen dat zij, mits ze Rabobank lid waren, konden stemmen op de Dierenambulance. Ook zijn er stemmen geworven via Facebook en via vrienden en familie van vrijwilligers.

Afgelopen dinsdagavond bracht de Rabobank een bezoek aan de vestiging van de Dierenambulance in Den Bosch om de uitslag bekend te maken. Twee medewerkers van de bank reikten aan het team van vrijwilligers een cheque van €4389 uit, naar aanleiding van een totaal van 1050 stemmen op de Dierenambulance. Een mooie verrassing, want dit bedrag kan de Dierenambulance goed gebruiken! De stichting is de vele stemmers dan ook erg dankbaar.

Dierenambulance regio ‘s-Hertogenbosch is sinds 1985 actief als zelfstandige stichting in de gemeenten ‘s-Hertogenbosch, Vught, Boxtel, Maasdriel, Zaltbommel en Heusden. Het team bestaat uit zo’n 25 vrijwilligers. Dagelijks wordt er uitgereden voor gewonde dieren met of zonder eigenaar, gevonden huisdieren, reddingsacties of taxiritten naar dierenartsen. De organisatie onderhoudt nauwe contacten met partners in de regio om in gezamenlijkheid het dierenwelzijn te optimaliseren.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen