Afvalstoffenverordening van de gemeente Vught

Foto: Pixabay

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vught maken bekend dat zij de conceptversie van de Afvalstoffenverordening gemeente Vught 2018 vrijgeven voor inspraak.

Waar gaat de afvalstoffenverordening over? De manier waarop met afval wordt omgegaan is sterk in ontwikkeling. Nieuwe technieken en nieuwe manieren voor het (gescheiden) inzamelen van afval spelen meer en meer in op de term “afval is grondstof”. Bij het opstellen van de nieuwe Afvalstoffenverordening Vught 2018 geldt de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) modelverordening als basis.

De Afvalstoffenverordening beschrijft het kader voor de inzameling van het huishoudelijk afval. Daarnaast kent de regeling de mogelijkheid om nadere regels aan de inzameling van bedrijfsafval te stellen, evenals aan het afval dat in de openbare ruimte wordt achtergelaten.

U kunt het concept  Afvalstoffenverordening bekijken U kunt van woensdag 3 oktober 2018 tot en

met dinsdag 13 november 2018 het concept afvalstoffenverordening bekijken: •  Bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 in Vught, tijdens openingstijden.

Inspraak? Ingezetenen van de gemeente Vught en belanghebbenden kunnen een gemotiveerde zienswijze op de conceptversie van de Afvalstoffenverordening kenbaar maken in de periode van 3 oktober 2018 tot en met 13 november 2018. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gezonden aan Burgemeester en Wethouders van de gemeente Vught, t.a.v. mevrouw Dreuning, Secr. van Rooijstraat 1, 5261 EP Vught. De zienswijzen kunnen gemaild worden naar: [email protected].

Bij de vaststelling van de definitieve regelgeving worden de ingediende zienswijzen betrokken.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen