Halloween doorloop op zaterdag 27 oktober

Foto: Sandra Schapendonk

De tuin versieren in Halloween stijl en dan kinderen uit de omliggende buurten uitnodigingen om te te komen kijken, een leuk idee bedachten Jasper en Sandra Schapendonk aan de Molenakker in Vught. Zo werd vorig jaar spontaan in een dag tijd een mooie doorloop van voor naar achtertuin gerealiseerd.

Een zwarte tunnel werd gebouwd vol spinnenwebben en (nep) spinnen met wat leuke gruwels en griezels onderweg. Aan het einde van de doorloop stond voor de dappere bezoekers een traktatie klaar en een beker oogbollenranja.

De belangstelling was bij deze spontane actie onverwacht groot en de reacties zeer positief. Een mooie nieuwe traditie werd dan ook geboren. Met een aantal extra vrijwilligers wordt er weer een mooie doorloop georganiseerd. Dankzij een mooie donatie van Stichting Goudhaantje zijn de 1ste plannen alweer uitgewerkt, wat accessoires gekocht en wordt er weer een mooie avond neergezet.

De doorloop is bedoeld voor alle basisschool leerlingen uit Vught en zal plaats vinden op 27 oktober aan de Molenakker 21 in Vught. Tijdstip van 19 tot 22 uur. Mochten er Vughtenaren in het bezit zijn van mooie Halloween accessoires die geleend mogen worden, ze zijn welkom! Een vrijwillige bijdrage in de vorm van snoepgoed wordt ook gewaardeerd. Alles komt ten goede aan de doorloop en zal zeker gebruikt worden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen