Ondernemer van de maand winnaar Leo Ketelaars gaat nog wel even door

Foto: Vught Nieuws

Leo Ketelaars, bedrijfsleider van Albert Heijn Stationsstraat, is in een poll gekozen tot Ondernemer van de maand september. In deze door Vughtnieuws in het leven geroepen wedstrijd, waarop heel veel reacties komen, gingen de meeste stemmen naar een echte Vughtenaar.

Leo Ketelaars die zeer geliefd is in Vught bij zijn eigen personeel en bij de klanten die een bezoek brengen aan zijn filiaal aan de Stationsstraat in Vught. Leo weet ook overal de weg in Vught en kent ook vele mensen die hem dan weer vragen voor een kleine sponsoring. Hij probeert dan ook alle verenigingen en instanties te steunen, zowel in een klein als in een groot gebaar.

Leo  heeft nog altijd plezier in zijn werk en vooral in ‘zijn’ winkel: er hangt een huiskamersfeer, waardoor het voelt alsof je thuiskomt.  In eerste instantie zou Leo per 1 mei stoppen en gaan genieten van zijn vrijheid. “Ik heb besloten daar toch van af te zien. Ik heb no zo veel  plezier in mijn werk. Waarom zou ik er dan mee ophouden? “  Daarnaast zijn er ook ontwikkelingen in supermarktland met de nieuwe vestiging van Jumbo aan het Moleneindplein in plaats van de Emté. “Zolang ik aan deze mooie baan nog plezier beleef, zal ik nog zeker een tijdje doorgaan.”

De supermarkt van Albert Heijn bevindt zich aan de Stationsstraat in Vught.
Openingstijden:
Maandag 08.00-20.00 uur
Dinsdag 08.00- 20.00 uur
Woensdag 08.00-20.00 uur
Donderdag 08.00-20.00 uur
Vrijdag 08.00-21.00 uur
Zaterdag 08.00-20.00 uur
Zondag gesloten

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen