Muzikale proeverij door K&V en HOP

Foto: HOP

Op zaterdag 27 oktober presenteren Harmonie Oude Post uit Den Bosch en Harmonie Kunst & Vriendschap uit Vught gezamenlijk een muzikale proeverij in de theaterzaal van Stichting Novalis in Vught. Tijdens de muzikale reis die de beide  muziekverenigingen maken wordt er per land een wijntje en traditioneel hapje geserveerd.

Eerste samenwerking
Hoewel Harmonie Oude Post (voorheen PTT-harmonie) al 95 jaar bestaat en Kunst & Vriendschap zelfs 142 jaar werkten de beide harmonieën nog niet eerder samen. Door het te combineren met een proeverij krijgt dit eerste gezamenlijke concert een extra feestelijk tintje. De fraaie ruimte van Novalis staat daarbij garant voor een sfeervolle avond. Terwijl het publiek wijnen en hapjes uit 5 verschillende streken van de wereld kan proeven, zorgen de 50 Bossche en 50 Vughtse muzikanten voor bijpassende muziek. Die zullen zij zowel apart als gezamenlijk ten gehore brengen. Daarvoor wordt al enige tijd stevig gerepeteerd, want er wordt een groots programma met heel wat verschillende muziek en muziekstijlen gebracht. Voor Harmonie Oude Post is dit een extra opgave, omdat zij recent in de zomervakantie met de brand in het voormalige KPN-sorteercentrum ook haar vaste repetitieruimte  verloor. Voor Kunst & Vriendschap is het veeleer een thuiswedstrijd, hoewel dit het eerste concert wordt dat in de zaal van Novalis geeft.

Niet alleen proeven
Naast de wijnen worden er ook lekkernijen uit de 5 muzikaal bezochte streken geserveerd, zodat er telkens een compleet palet van sfeer en smaak wordt gepresenteerd. Stichting Novalis biedt overdag dagbesteding voor kwetsbare groepen en mensen met een beperking onder de noemer “ontmoeting & verbinden met de samenleving”. Ook is er een theaterwerkplaats voor deze groepen. Omdat de beide muziekverenigingen de doelstelling van de stichting volmondig onderschrijven zal een aantal cliënten ook worden ingezet bij de voorbereiding van deze proeverij. Zo ontstaat er een optimale samenwerking en nòg meer verbinding.

Voor hen die deze avond geen wijn willen (of mogen) drinken is er een speciaal Bob-arrangement, waarbij de wijn vervangen wordt door een drankje naar keuze. Zo is er voor ieder wat wils.

Kaarten bestellen
Vanaf heden zijn kaarten voor de Muzikale Proeverij à €17,50 (incl. de te proeven wijnen en hapjes) te koop bij Bruna in de Marktveldpassage 7 in Vught en bij Slijterij De Gouden Ton aan de Martinilaan 1 in Vught. Tevens kunt u kaarten bestellen door overmaking van het respectievelijke bedrag op rekening NL46RABO0155457926 t.n.v. Harmonie Kunst en Vriendschap, onder vermelding van: “proeverij”, uw naam en het aantal kaarten wijn- en/of BOB arrangement. Uw kaarten liggen dan op die avond op uw naam klaar bij de ingang van de zaal.

Voor bedrijven zijn er speciale sponsor-arrangementen beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via [email protected]

Wees er tijdig bij, want het aantal plaatsen voor dit unieke evenement is beperkt.

Waar en wanneer
De Muzikale Proeverij door Kunst & Vriendschap en Harmonie Oude Post vindt plaats op zaterdag 27 oktober in de theaterzaal van Novalis, Industrieweg 9c te Vught. Zaal open om 19.00 uur, aanvang concert om 20.00 uur.

'

Reacties

article
12376
Muzikale proeverij door K&V en HOP
Op zaterdag 27 oktober presenteren Harmonie Oude Post uit Den Bosch en Harmonie Kunst &
https://vught.nieuws.nl/nieuws/12376/12376/
2018-10-18T08:00:27+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/362/2018/10/17182605/3333333333333331.jpg
Nieuws