Informatiebijeenkomst ‘Veilig en comfortabel wonen’

Foto: Woonadvies

Vraagt u zich wel eens af of uw huis veilig genoeg is om daar oud in te worden? Stichting Ouderen Samen organiseert samen met de gemeente Vught twee informatiebijeenkomsten. In DePetrus, Heuvel 2, op woensdag 31 oktober van 19.30 tot 21.00 uur. In Wijkpunt Noord, sportclub Prins Hendrik, Sportlaan 1 (bij de Postweg) op vrijdag 2 november van 10.30 tot 12.00 uur.  Aan deelname zijn geen kosten verbonden. U bent van harte welkom.

 De bijeenkomst is voor senioren die zelfstandig wonen en zich willen voorbereiden om veilig, comfortabel en prettig te blijven wonen in de eigen woning en woonomgeving. Tijdens de bijeenkomst ziet u hoe u – met kleine aanpassingen – uw woning veiliger en comfortabeler maakt. De vrijwilligers van Ouderen Samen vertellen u  alles over: drempelhulpen, goede sloten, extra beugels en handgrepen, goede verlichting, veilige trap, vlakke douche, brandveiligheid en de mogelijkheden van de moderne techniek, domotica. En u kunt deze hulpmiddelen dan ook bekijken.

Voorkom valpartijen
Door u tijdig te laten informeren over de mogelijkheden om vallen tegen te gaan, zorgt u voor extra comfort én voor uw veiligheid. Bij eerdere bijeenkomsten reageerden senioren enthousiast over de voorlichting: “Ik wist niet dat ik met zulke simpele oplossingen de veiligheid en het comfort kan verhogen. Goed dat we nu gehoord hebben wat we zelf kunnen doen in huis!”

U bent van harte uitgenodigd!
Graag vooraf aanmelden per e-mail via [email protected] of telefonisch via Welzijn Vught (073) 6565350. Heeft u zich niet opgegeven maar heeft u op het laatste moment toch interesse, kom dan gerust naar een van deze bijeenkomsten. U kunt dan ook een afspraak maken voor een gratis advies op maat. Een woonadviseur van Ouderen Samen komt bij u thuis om uw woonsituatie door te nemen.

Alleen een woonadvies?
Bent u verhinderd maar wilt u toch een gratis advies op maat? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of bel naar Welzijn Vught 073-6565350. Een woonadviseur maakt dan graag een afspraak met u. Meer informatie: www.ouderensamen.nl Zie het filmpje over woonadvies.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen