Cynthia en Thomas Princée van Kaatje Jans zien droom uitkomen

Foto: Kaatje Jans

Het echtpaar Cynthia en Thomas Princée heeft altijd de ambitie en droom gehad om een eigen winkel te beginnen – en dat is nu gelukt. Sinds maart zijn ze eigenaar van Kaatje Jans in Vught.

“We zullen er alles aan doen om van deze droom een groot succes te maken”, vertelt Cynthia, die samen met haar man Thomas drie heerlijke kinderen heeft. “Ook willen we vernieuwen. Zo hebben we sinds kort ook een broodjesservice, waarbij je online of telefonisch je bestellingen door kunt geven.”
“Binnenkort komen we ook nog met leuke kerstpakketten.”

Kaatje Jans heeft een uitgebreid assortiment: bonbons, wijnen, gebrande noten, binnenlandse en buitenlandse kaas, vleeswaren, salades, olijven, tapas,  speciaal bier, wijnen. Wat erg leuk is: het borrelplankje. “Deze heerlijk verzorgde borrelplanken kunnen helemaal naar wens samengesteld worden.”

Met de kennis die Cynthia en Thomas hebben opgedaan kunnen ze de klant prima helpen bij de keuze voor de invulling van een feestje of de dagelijkse boodschappen.

Toekomst
Zwel Cynthia als Thomas ziet de toekomst positief tegemoet. Als ook nog Het Vughtse Hart helemaal klaar is, komt het helemaal goed. “Het is wel hard werken. We hebben het er heel graag voor over om onze en toekomstige klanten van dienst te zijn,”  vult haar man Thomas nog aan.

Adres en openingstijden
Kaatje Jans Vught
Raadhuisstraat 3c
5261 EH Vught
Tel 073-6565343
Email [email protected]
Openingstijden:
Maandag van 10.30 – 18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag van 09.00 – 17.00 uur

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen