Nederpop Allstars in Theater De Speeldoos

Foto: JM Kessly-Typografie

Tijden herleven en het dak gaat er af. Een band met topmuzikanten die zelf aan de wieg stonden van Nederpop klassiekers en samen goed zijn voor bijna tien Top 2000 noteringen, staat garant voor een avond onvervalst genieten van pop in je moerstaal.

Denk aan Nederpop pareltjes als ‘België’, ‘Vriendschap’, ‘Stiekem Gedanst’, ‘Suzanne’, ‘Laat me / Vivre’ en ‘De Bom’. Een muzikale reis langs legendarische Nederpopklassiekers en recentere Nederlandstalige hits.

Met Sander van Herk (Goede Doel) | Luc de Bruin (Alderliefste) | Stefan de Kogel (Soldaat van Oranje/Jersey Boys) | Robert Kramers (Alderliefste) | Marco Hoogland (o.a. Alderliefste) en speciale gasten Nol Havens (VOF de Kunst) en Erik Mesie (Toontje Lager)

 Nederpop Allstars is te zien op vrijdag 16 november om 20.30 uur in Theater de Speeldoos in Vught.  Entree € 22,50 / CJP-65+ € 21,50. Kaarten zijn te reserveren via tel. 073-656 55 88 (ma, wo & do van 13.00u tot 17.30u of één uur voor aanvang van een voorstelling of film) of op www.theaterdespeeldoos.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen