Programma Sinterklaas bezoekt Vught

Foto: Gemeente Vught

Op zondag 18 november komt Sinterklaas aan in Vught. Burgemeester Van de Mortel verwelkomt Sinterklaas om 12.28 uur op het station in Vught aan de kant van de Stationsstraat.

Vanaf hier gaat de optocht naar het Raadhuis waar het gezelschap rond 13.00 uur arriveert. Hier is een uitgebreide ontvangst. Daarna vertrekt het gezelschap naar DePetrus in Vught. De kerk is geopend van 13.30 – 15.30 uur. Hier kunnen kinderen Sinterklaas een hand geven en samen op de foto. In DePetrus en de tent wordt een aantal kinderactiviteiten georganiseerd. Bezoekers worden uitgenodigd om bij voorkeur met de fiets te komen. Er is een fietsenstalling op de plek van het oude postkantoor. Auto’s kunnen parkeren bij Albert Heijn of in de Parkeergarage Het Vughtse Hart.

Programma
12.28 uur aankomst station Vught, perron 1, Stationsstraat
13.00 uur (ongeveer) aankomst Raadhuis
13.30 – 15.30 uur Sinterklaasfeest DePetrus
Route

Stationsstraat, St.-Elisabethstraat, Vlasmeersestraat, Vliertstraat, Leeuwensteinlaan, Raadhuis

Dans voor Sinterklaas

Tijdens de intocht, bij de ontvangst op het Raadhuis, worden alle kinderen uitgenodigd om hetzelfde dansje te doen bij het horen van het “Sinterklaas-dans lied”.

Op diverse basisscholen wordt een dans ingestudeerd Monder begeleiding van een docent van Starts on Stage in de periode tussen 6 en 13 november. Er is ook een filmpje met de Sinterklaas-dans op www.sinterklaasvught.nl.
Bron : Gemeente Vught

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen