Foppe de Haan en Evert ten Napel in Theater De Speeldoos

Foto: Theater De Speeldoos

Foppe de Haan en Evert ten Napel zijn te zien op vrijdag 30 november om 20.30 uur in Theater de Speeldoos in Vught.  Entree € 21,50 / CJP-65+ € 20,50. Kaarten zijn te reserveren via tel. 073-656 55 88 (ma, wo & do van 13.00 uur tot 17.30 uur of 1 uur voor aanvang van een voorstelling of film) of op www.theaterdespeeldoos.nl.

Het is niet gegarandeerd dat Foppe de Haan zijn emoties de baas blijft op vrijdag 30 november als hij zijn voetballeven uit de doeken doet op het podium van Theater de Speeldoos bij Evert ten Napel. Want voetbal is emotie en Foppe leeft voor de voetbalsport.

Foppe de Haan: zijn voornaam is merkbeeld geworden en zijn achternaam symboliseert zijn karaktertrekken: trots en onafhankelijk, leidend en sociaal. Landelijk bekend geworden door als trainer met Jong Oranje het Europees Kampioenschap te winnen en door zijn langdurige en succesvolle trainerschap bij sc Heerenveen.

Evert ten Napel, bekend sportverslaggever, heeft de ontwikkelingen van Foppe als trainer op de voet gevolgd en de samenspraak tussen deze twee mannen leidt tot een prachtige theateravond: een must voor iedere voetballiefhebber.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen