Eten en film in Lambertuskerk

Foto: Lambertuskerk

Op vrijdag 23 november staat er weer eten en film op het programma van het Lambertuspodium. Na een toepasselijke maaltijd vertonen wij de film: Everybody’s Fine, van regisseur Kirk Jones, met o.a. Robert De Niro, Drew Barrymore, Kate Beckinsale, Sam Rockwell in de hoofdrollen.

Het verhaal:
Acht maanden geleden stierf de vrouw van Frank Goode (Robert De Niro). Hun kinderen wonen verspreid over het land. Frank is al met pensioen. Toen zijn echtgenote nog leefde verliepen de contacten met de kinderen meestal via haar. Frank heeft het idee dat hij iets in te halen heeft en daarom besluit hij op reis te gaan om hen op te zoeken..

‘Everybody’s Fine’ is een mooie, warme film over ouder worden en het lief en leed delen met je familie. De acteerprestaties zijn om door een ringetje te halen. Robert De Niro schittert als de weduwnaar die een tweede kans wil met zijn kinderen.

Wat de film verder de moeite waard maakt is het camerawerk en de reis op zich. Met veel beelden van typisch Amerikaanse landschappen, New York en Las Vegas. Onderweg heeft Frank korte ontmoetingen met mensen, die voor een glimlach en soms voor verontwaardiging en herkenning zorgen.

Overigens is het verhaal niet origineel, maar is de film gebaseerd op ‘Stanno tutti bene’ van Giuseppe Tornatore, met Marcello Mastroianni in de rol die De Niro nu speelt.

Vrijdag 23 november 18.00 uur Lambertuskerk, Helvoirtseweg 5, Vught. Entree € 15,00 Aanmelden tot uiterlijk woensdag 21 november 18.00 uur per mail: [email protected] of tel. 073-6566318 (tussen 17.30 en 19.30 uur)

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen