EscapeRoom Vught sluit definitief haar deuren

Foto: Pixabay

De tijd zit er echt op: eind december 2018 gaat de voordeur van EscapeRoom Vught definitief op slot. Een kleine drie jaar hebben wij met veel plezier en enthousiasme legio bezoekers mogen ontvangen en vermaken op het mooie Fort Isabella. Onder andere met onze twee mysterieuze escape rooms, maar ook met allerlei andere activiteiten op en rondom het Fort.

Echter loopt ons huurcontract in 2019 af en is met Isabella-eigenaren Tjeerd Saatrube en Olivier Koning, in goed overleg besloten dit niet te verlengen.

In de ontwikkeling van het karakteristieke terrein krijgt ons pand op korte termijn een nieuwe bestemming en zijn wij bovendien druk bezig met het openen van een nieuwe locatie in Oisterwijk. In het voorjaar van 2019 ontvangen wij je namelijk graag op Streekpark Klein Oisterwijk, met een tweetal gloednieuwe en verrassende rooms.

Door allerlei toffe activiteiten op het Streekpark in pakketvorm aan te bieden, kunnen ook daar weer grote groepen op één locatie terecht voor een origineel uitje. Eerder maakte Piet Plezier al bekend in maart 2019 te verhuizen naar Klein Oisterwijk. Met alle huidige outdoor belevenissen lijkt Klein Oisterwijk straks dus een nog bruisendere hotspot te worden voor (dag)recreatie in Oisterwijk en omstreken.

Heb je nog niet allebei onze rooms gespeeld op Fort Isabella? Grijp dan snel je kans en reserveer via www.escaperoomfortisabella.nl/reserveren

Houd bovendien onze website en facebook-pagina in de gaten voor meer informatie, updates, win-acties en datum van het officieel openen van het eerste slot: onze voordeur in Oisterwijk!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen