Pubquiz bij de ijsbaan

Foto: Pixabay

Voor de elfde maal houdt Ton Wagenaars de Vughtse Pubquiz. De traditionele hilarische rondjes over een breed scala aan items hebben in de loop der jaren een vaste plaats veroverd in de Vughtse kringen van betweters, intellectuelen en waaghalzen.

Met steeds verrassende onderwerpen en gepaste humor weet de samensteller en presentator menig gezelschap te pijnigen met vragen die uiterst divers zijn en waarbij een brede achtergrondkennis wordt aangeraden. Teams bestaan uit vier deelnemers waarbij een juiste verhouding in mannen en vrouwen en verschil in leeftijd in het voordeel kan werken. Er is ruimte voor maximaal 20 teams. Zelf zegt de samensteller over de deelnemers dat deze: “allemaal helden zijn. Het is toch een vorm van zelfkastijding die laat zien dat men lef heeft.”
De Vughtse Pubquiz is inmiddels ook al lang bekend buiten de Vughtse grenzen zodat tijdig inschrijven met een sportclub, politieke partij, buurtvereniging, koor of familie gewenst is. Voor de uiteindelijke top drie zijn fraaie prijzen ter beschikking gesteld door de uitbaters van café Maurickzicht en restaurant Gereghthof. Voor de winnaars staat de wisselbeker klaar.

De traditionele PubQuiz wordt gehouden bij de IJsbaan op 4 januari 2019 om 19:00 uur. Je speelt met 4 personen in een team.
De kosten zijn €15,- per team te betalen voor aanvang van de PubQuiz. Inschrijven

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen