Vacature bij de gemeente Vught

Foto: Pixabay

De gemeente Vught is voor de afdeling F&O op zoek naar een: Medewerker Servicedesk 20 uur. Tijdelijke functie voor de duur van 1 jaar De functie valt onder het Team Organisatieondersteuning. Het team ondersteunt de ambtelijke organisatie en het bestuur.

Daarom is dit een interessante functie voor jou
Je houdt je bezig met het registreren van documentaire informatie in het zaaksysteem JOIN. Je bent het eerste aanspreekpunt (baliefunctie) voor medewerkers met vragen en verzoeken over deze registraties en je houdt de servicedesk (Topdesk en de postbus) bij. Telefonische meldingen registreer je in Topdesk. Ook bewaak je de voortgang van de afhandeling van de meldingen in de servicedesk.

Daarom ben jij geschikt voor deze functie
Je bent klantgericht, nauwkeurig, proactief en communicatief vaardig. Je beschikt over minimaal MBO 4, bijvoorbeeld op het gebied van documentaire informatievoorziening (SOD I of gelijkwaardig). Je hebt kennis van de gemeentelijke organisatie, zaakgericht werken en de relevante wet- en regelgeving van het werkgebied. Je hebt ervaring met gegevensbeheer en DIV, het werken in JOIN en Topdesk.

Wat krijg je ervoor terug?
Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor één jaar, opgesplitst in 2 payroll aanstellingen van elk zes maanden. Het salaris is afhankelijk van je ervaring en kan oplopen tot € 2.986,- op basis van fulltime (functieschaal 7). Voor iedere nieuwe collega vragen we een Verklaring Omtrent het Gedrag aan.

Meer weten en solliciteren?
Voor meer informatie neem je contact op met Bob Appeldooren, Teamleider Organisatie-ondersteuning (073-6580106). Solliciteren kan uitsluitend via www.werkeninnoordoostbrabant.nl. Je kunt solliciteren tot 14 januari 2019. Gesprekken vinden plaats op 25 januari 2019.

Wil je meer weten over de gemeente Vught? Ga dan naar www.vught.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen