Nieuwe thema’s kinderKUNSTlab Beestjes van klei en drukwerk

Foto: Jeugdwerk Rozenoord

Het nieuwe jaar gaat goed van start met de nieuwe thema’s voor het kinderKUNSTlab. Woensdag 9 januari start het blok ‘Beestjes van klei’. Daarna is het de beurt aan ‘Drukwerk’. Wil je meedoen? Je kunt je direct aanmelden.

KinderKUNSTlab op woensdagmiddag
Het kinderKUNSTlab is de opvolger van de bekende knutselclub van Jeugdwerk Rozenoord op de woensdagmiddag. Kinderen gaan in blokken van vier weken aan de slag met een bepaald thema of techniek. En ze kunnen helemaal zelf bepalen wat ze daarmee willen gaan maken en doen. De creativiteit van de kinderen staat in elk thema voorop. Een themablok sluit af met een kinderKUNSTbal, waarin de kinderen laten zien wat ze hebben gemaakt. Eerdere thema’s waren ‘Plastic soep’ en ‘Verlichte ramen’.

Beestjes van Klei
Het derde blok heeft als thema ‘Beestjes van klei’ en start op woensdag 9 januari. De kinderen knutselen verder op de woensdagen 16 en 23 januari en sluiten samen af op woensdag 30 januari.

Drukwerk
‘Drukwerk’ is het thema van het vierde blok. Dit thema staat centraal op de woensdagen 6, 13, 20 en 27 februari. Houd de Facebookpagina van het kinderkunstlab in de gaten voor meer informatie.

Aanmelden
U kunt uw kind (6 t/m 12 jaar) nu aanmelden voor deze blokken van het kinderKUNSTlab. Doe dit via [email protected]. Flyer flyer-kinderkunstlab-02

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen