Valse e-mail van Albert Heijn

Foto: Pixabay

Heb je een e-mail gekregen van ‘Albert Heijn’ waarin een prijs wordt aangekondigd? Trap er dan niet in! Dit is een valse winactie en als je erin trapt, eindig je met een hele hoop spam.

Volgens het bericht ligt er voor de trouwste klanten van Albert Heijn een verrassing klaar. Ben je benieuwd wat er voor jou klaar ligt? Je kan ‘je prijs’ vinden via de link in het bericht. Klik niet!

Niet van Albert Heijn

Je wordt niet doorgestuurd naar een prijzenpagina, maar naar een website met de melding dat je een cadeaukaart kan winnen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen. Als je echter naar beneden scrolt, zie je dat de winactie niet georganiseerd wordt door Albert Heijn, maar door Green Flamingo.

Gegevens gedeeld met ‘sponsoren’
In dezelfde kleine lettertjes staat ook dat je nog met de winactie kan meedoen tot eind 2019. Waarschijnlijk worden je gegevens in de tussentijd ook nog eens gedeeld met tientallen ‘sponsoren’. Dat betekent dus dat je een flinke tijd moet wachten op je mogelijke prijs en ondertussen ook een hele hoop spam ontvangt. Deze valse winactie kan je het beste negeren en verwijderen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen