MOVE Vught heeft genoten van het IJsplezier

Foto: MOVE Vught

De afgelopen weken zijn we veelvuldig aangesproken over de leuke activiteiten op en rondom de ijsbaan en hebben we regelmatig in de krant en op social media gestaan waar vol lof gesproken wordt over MOVE Vught en Winterse activiteiten.

En inderdaad het was ook echt gaaf. Maar wij willen vooral onze dank uitspreken naar de Stichting IJsbaan Vught en al hun vrijwilligers. Dankzij deze prettige samenwerking lukt het ons ook om in gezamenlijkheid iets moois neer te zetten. Uiteraard hebben ook de medewerkers van gemeente Vught, van gemeentekantoor tot buitendienst, bijgedragen aan de succesformule.

Daarnaast al onze partners (o.a. scholen, welzijnsorganisaties en mediapartners) die ons enorm hebben geholpen om onze activiteiten kenbaar te maken bij de inwoners van Vught en Cromvoirt. En uiteraard alle kinderen die weer met ontzettend veel enthousiasme deel hebben genomen aan de activiteiten, waarbij we zeker de ouders niet mogen vergeten die als verdienstelijk ambassadeur de kinderen informeren en zorgen dat ze kunnen deelnemen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wij gaan natuurlijk onvermoeibaar door met tal van leuke activiteiten, zoals de buitenschoolse activiteiten (MOVE Academy, Fun2Move en Plein Actief), maar ook de voorbereidingen van bijvoorbeeld de Vughtse Dance Battle en de schoolvoetbaltoernooien (groep 5 t/m 8 met Zwaluw VFC en groep 1 t/m 4 met SV Real Lunet) zijn in volle gang.

Noteer alvast in je agenda…Volgend jaar weer leuke winteractiviteiten!

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen