Tonpraeten in Kneutergat

Foto: Pixabay

Het Tonpraten in Kneutergat is niet meer weg te denken. Elk jaar worden in één van de weekenden van januari of februari twee avondvoorstellingen gegeven. Kneutergat prijst zich rijk met de vele artiesten van eigen bodem.

De avonden kennen een vermakelijke afwisseling van tonpraters, sketch- en dansgroepen. Het is ieder jaar een groot succes, wat ook blijkt uit de artiesten en het publiek die telkens terugkeren. Al sinds 1980 een gouwe ouwe.

Zo ook komende editie:
Op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari 2019 organiseren we alweer voor de 40e keer het Tonpraoten in ‘t Wapen van Cromvoirt, St. Lambertusstraat 72 Cromvoirt. In de ton staan dit jaar: Bart van Kuijk, Bart van Kuijk jr., Martin Schapendonk en Sanne Leyn. Er zullen ook nog sketches zijn van ‘Un Bietje van Allus’, ‘Du Bois en van den Bosch’ en de ‘Knacharschbrüder’.

De presentatie is in handen van Rob Schuurmans en de muzikale begeleiding wordt verzorgd door D’n Overschot en Tropical Discoshow.

De beiden avonden zullen klokslag 19:30 uur beginnen. Kom op tijd want tijdens een optreden zal er geen toegang zijn tot de zaal.

Kijk voor kaarten en meer informatie over deze fantastische avonden op onze website; www.kneuters.nl

De Kneuters wensen u heel veel plezier! Meer informatie kunt u vinden op:
facebook.com/dekneuters.cromvoirt / instagram.com/dekneuterscromvoirt / twitter.com/Kneuters

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen