Etenstijd met optreden van Triple-X

Foto: Triple X

Op zondag 17 februari a.s. is er weer Etenstijd bij Visio De Vlasborch aan de Vlasmeersestraat 99 te Vught Bij deelname aan Etenstijd geniet u, samen met anderen, van een heerlijk diner. Aansluitend is er muziek. U kunt zich aanmelden voor het diner én de muziek (€7,50) of afzonderlijk voor één van de twee (alleen diner €5,00, alleen muziek €3,50).

Het optreden wordt verzorgd door ‘Triple-X’. Het muziekgezelschap bestaat uit 3 personen. Zij zingen en spelen op instrumenten als gitaar, toetsen en percussie een breed repertoire. Dat zijn hits van nu en nostalgische liedjes, Nederlands-, Duits- en Engelstalige songs, golden oldies, country, rock & roll en levensliedjes. Voor u muziek om naar te luisteren of om op te dansen.


Het menu bestaat uit gebonden Franse mosterdsoep, een houthakkertje met espagnolesaus, tricolore groenten en gekookte aardappelen.
Start diner 12.30 uur, start muziek 14.00 uur, einde middag 15.30/16.00 uur.
Aanmelden en betalen uiterlijk dinsdag 12 februari a.s. via ABZ, Heuvel 2, Vught. Tel. 073-6572000 of via [email protected]
Heeft u geen vervoer? De seniorenbus rijdt voor Etenstijd. De prijs voor leden is €0,50 en voor niet-leden €1,00 per rit. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Bel voor meer informatie de Seniorenbus 073-7113191
Meld u aan, iedereen is welkom!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen