Repair Café Vught open op zaterdag 26 januari

Foto: Repair Café Vught

Het Repair Café Vught is weer open op zaterdag 26 januari.  Het Repair Café Vught is  geopend van 11.00 -15.00 uur in de Stenen Hut, lokatie Weverij, Watertorenlaan 13-19 op park Voorburg in Vught. Dit is midden op het terrein van Voorburg, vanaf de ingang van het zorgpark bij de rotonde aan de Laagstraat is met bewegwijzering aangegeven waar het Repair Café is.

Het Repair Café
Heeft u nog reparaties liggen?  U kunt bij ons terecht voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, kleding/textiel, fietsen, computers, leer,  perzische tapijtjes en tuingereedschap. De reparaties worden gratis gedaan door onze handige vrijwilligers. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Dus heeft u een zoom die gerepareerd moet worden, een stekker die vervangen moet worden of een mixer die kapot is, u kunt bij ons terecht.

Nieuwe vrijwilligers voor het Repair Café zijn ook welkom. We zijn nu met name op zoek naar personen die handig zijn met naald en draad of naaimachine.

Het werk van het  Repair Café is goed voor het milieu omdat er minder wordt weggegooid. Terwijl de vrijwilliger met de reparatie bezig is, kijken de klanten mee en wordt er een praatje gemaakt. Het is leerzaam en gezellig. Elke maand worden er ongeveer  50 reparaties aangeboden, ongeveer 70% wordt gemaakt.

Kledingwinkel Hebbes
Ook de tweedehands kledingwinkel Hebbes is weer open. De winkel is ruim van opzet en heeft veel mooie kleding te koop voor een klein prijsje. Loop er gerust even binnen. U kunt ook kleding afgeven die dan weer verkocht kan worden.

Voor meer info:  Facebook.com/repaircafevught, www.repaircafevught.nl  073-6585912

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen