Vughterstede opent nieuwe locatie

Foto: Pixabay

Vughterstede opent op 8 februari aanstaande de nieuwe locatie van Thuiszorg Vughterstede en de Huishoudelijke thuiszorg aan de St. Elisabethstraat 3 (2e verdieping) in Vught. Ouderen kunnen er van maandag tot en met vrijdag terecht voor vragen en adviezen op het gebied van zorg, begeleiding, diensten en wonen.

 De thuiszorgteams die nu nog op verschillende locaties hun werkplek hebben, kunnen dankzij het nieuwe onderkomen vanuit één plek de wijkzorg en de huishoudelijke hulp organiseren.

Vughterstede speelt in op de maatschappelijke trend om zorg naar de mensen toe te brengen in plaats van mensen naar de zorgvoorziening te laten  komen. Daarnaast wordt veel aandacht gegeven aan de kwaliteit van leven van mensen die chronische beperkingen ondervinden.

Het vaste thuiszorgteam van verpleegkundigen, verzorgende, helpende en begeleiding staat 7 dagen per week klaar om met name ouderen die hulp en zorg te geven waarvoor ze geïndiceerd zijn. Ook de casemanager dementie biedt de nodige steun. Op werkdagen kan men terecht op deze locatie. Telefonisch is de thuiszorg op werkdagen bereikbaar via het telefoonnummer  073 850 6000 of via  e-mail [email protected] .

De nieuwe locatie zal bijdragen aan een nog betere zorg- en dienstverlening. Door het samenvoegen van de thuiszorgteams, maar ook door de samenwerking met Woonwijze worden de lijntjes onderling korter. Signalen die medewerkers bij klanten waarnemen kunnen zodoende  sneller en beter opvangen worden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen