Vuile Huichelaar VI Morgen is Nu in Theater De Speeldoos

Foto: Jose Eldering/Th de Speeldoos

Een meezing cabaretvoorstelling door en (voornamelijk) voor vrouwen! in Theater de Speeldoos op zaterdag 2 februari

Vuile Huichelaar VI  is te zien op zaterdag 2 februari om 20.30 uur in Theater de Speeldoos in Vught.  Entree € 21,50 / CJP-65+ € 20,50. Kaarten zijn te reserveren via tel. 073-656 55 88 (ma, wo & do van 13.00u tot 17.00u of een uur voor aanvang van een voorstelling of film) of op www.theaterdespeeldoos.nl.

Telkens weer kijken Saskia en Paulette met vrolijke verbijstering naar het leven. Wat wíllen we nou eigenlijk?! Wat staat er op onze bucketlist?! De Mount Everest beklimmen? Parachutespringen? Mediteren in India? Was het maar zo eenvoudig. Nee, we willen iets veel lastigers. We willen gezien worden. Helaas begint het leven niet bij veertig, en zestig is niet het nieuwe vijftig. Maar het gras is ook zeker niet groener aan de overkant. Dus ze besproeien manmoedig hun eigen gazon en hebben lol om de dorre grasmat van de buren. Zo simpel kan het zijn. Haak nog snel in bij Vuile Huichelaar de zesde, want morgen begint nu!

…Stilzitten is bijna onmogelijk en je zingt gewoon de longen uit je lijf, maar je zal zeer zeker genieten van alles wat Saskia en Paulette je zullen bieden. – I Love Theater Inhaken bij Vuile Huichelaar de zesde? Doe het snel want er zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen