Van het prille begin van Dire Straits tot aan recente hits in Theater De Speeldoos

Foto: Angelique van Kreij

Liefhebbers van Dire Straits en Mark Knopfler kunnen bij dit theaterconcert in Theater de Speeldoos hun hartje ophalen en genieten van deze prachtige muziek.

Wie kent de nummers niet? ‘Sultans of Swing’, ‘Brothers in Arms’, ‘Telegraph Road’ en nog veel meer! Van het prille begin van Dire Straits tot aan de meer recente hits van Mark Knopfler.

‘BOOM, like that!’ wordt gezien als de beste en meest succesvolle Dire Straits tribute band van Nederland en is een graag geziene band op festivals en theaters in binnen- en buitenland. Met akelige precisie en op hoogwaardig niveau worden Mark Knopfler’s composities weer tot leven gebracht. Het kenmerkende geluid van Dire Straits, het typische gitaar- en stemgeluid van Knopfler, compleet met alle details, authentieke instrumenten, geluidseffecten, saxofoon en percussie … kortom: BOOM, like that!

 BOOM! Like that! is te zien op zaterdag 16 februari om 20.30 uur in Theater de Speeldoos in Vught.  Entree € 24,00 / CJP-65+ € 23,00. Kaarten zijn te reserveren via tel. 073-656 55 88 (ma, wo & do van 13.00u tot 17.00u of een uur voor aanvang van een voorstelling of film) of op www.theaterdespeeldoos.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen