Ben jij een toffe peer? GroenLinks deelt peren uit op station Vught

Foto: Groen Links

In het kader van de aankomende provinciale staten verkiezingen deelt GroenLinks op dinsdag 19 maart tussen 16.45-18.15 gratis peren uit op het station in Vught. Want zo vindt de partij: Als je met het openbaar vervoer reist ben je een ‘toffe peer’.

Het reizen met de trein is collectief vervoer en zorgt voor minder CO2 uitstoot dan rijden in de auto. Dit past helemaal bij waar GroenLinks Brabant voor staat namelijk voor een groener, gezonder en gas(t)vrijer Brabant. Een goede reden dus om treinreizigers blij te maken met een lekkere peer.

Op 16 maart krijgen reizigers niet alleen een peer maar kunnen ook in gesprek met een aantal van de kandidaten van GroenLinks Brabant. Zo is nummer 3 van de lijst Jade van de Linden aanwezig. Daarnaast kan er in gesprek gegaan worden met de twee Vughtse kandidaten op de lijst, Karin Sprik (nummer 16) en Toine van de Ven (nummer 38). Heb je interesse om meer te weten over GroenLinks? Dan ben je van harte welkom om vragen te stellen, locatie station Vught, op 16 maart van 16.45 uur tot 18.15 uur of kijk voor meer informatie over GroenLinks Brabant op brabant.groenlinks.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen