Inschrijven voor Vrijmarkt Koningsdag gestart en inmiddels al helemaal vol

Foto: Vught Nieuws

De Vughtse Vrijmarkt in het centrum van Vught is al jaren een geliefd en succesvol evenement tijdens de viering van Koningsdag.

Op zaterdag 27 april bieden talrijke enthousiaste verkopers hun overtollige spullen te koop aan. Verspreid door het Centrum worden ongeveer 250 kleurrijke kramen bemenst en op veel kleurrijke kleedjes zullen jeugdige verkopers zich weer presenteren.  Dat alles in een veelal zonnige Oranje-sfeer, met veel gezellige blaasmuziek en rondom goed gevulde terrasjes. Ook komt er op de markt weer een groot podium waar diverse clubs en artiesten zich zullen presenteren. Zoals gebruikelijk zal ook dit jaar deze Vrijmarkt weer worden georganiseerd door Harmonie Kunst & Vriendschap.

Vanwege de werkzaamheden rond het Maurickplein kunnen daar dit jaar geen kramen geplaatst worden. In plaats daarvan zullen er meer kramen een plekje krijgen in de Taalstraat en in de verbinding van het Ploegveld naar Marktveld.

Feestelijk
Gezien het grote succes en het vaak goede weer in de afgelopen jaren hoopt de organisatie met deze Vrijmarkt ook dit jaar weer een feestelijke bijdrage te leveren aan de viering van Koningsdag in Vught. Daarom roepen zij potentiële deelnemers nu al op om oude boeken, servies, huisraad, kleding en dergelijke niet weg te gooien, maar het tijdens deze Vrijmarkt te koop aan te bieden. Voor € 28,- (spullen naar de Milieustraat brengen is al gauw duurder !) kan een kraam gehuurd worden van ca. 4 strekkende meter; een dekzeil in wit of oranje wordt bijgeleverd. Je kunt ook een kraam delen  met bijvoorbeeld vrienden, buren of kennissen.

Inschrijving
Inschrijven voor deelnemers aan deze Vrijmarkt kan vanaf nu via een inschrijfformulier dat bij een van de volgende adressen kan worden opgehaald:
Optiek Van de Kamp – Heuvel 3
Slijterij de Gouden Ton – Martinilaan 1
Cafetaria Rouppe – Rouppe v.d. Voortlaan 32
Primera van Sleeuwen – Moleneindplein 58
Elektrotechnisch buro van de Meerendonk, Helvoirtseweg 124

Het inschrijfformulier is vanaf nu ook te downloaden via de nieuwe website van Vrijmarkt Vught www.vrijmarktvught.nl.
Inschrijving is mogelijk tot 10 april aanstaande. Inschrijven kan nog maar dan komt u op de reservelijst.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen