KBO Vught is op zoek naar een nieuwe voorzitter

Foto: KBO Vught

In verband met het terugtreden van de huidige voorzitter is het bestuur van KBO Vught per direct op zoek naar een nieuwe voorzitter.

KBO Vught is een gezonde vereniging met enthousiaste bestuursleden en vrijwilligers. In het kader van belangenbehartiging, ontmoeting en educatie, verrichten zij belangrijke taken als het in goede banen leiden en organiseren van velerlei activiteiten.

De vereniging doet er alles aan om de senioren van Vught en Cromvoirt een zinvolle invulling van de dag te bezorgen. Om een vereniging als deze draaiend te kunnen houden zijn er enthousiaste mensen nodig die zich daarvoor willen inzetten

De taken van de voorzitter richten zich vooral op:
< Coördineren en leiding geven
< Leiden van o.a. bestuursvergadering
< Inspireren van bestuursleden
< Communicatie en representatie
< Toezien op een goede taakverdeling binnen het bestuur
< Het vertegenwoordigen van de KBO naar buiten toe en het onderhouden van contacten met belangrijke en relevante instanties.

Uiteraard heeft de nieuwe voorzitter bij voorkeur inzicht en affiniteit met de wensen van KBO leden. Herkent u zich in bovenstaande competenties? Hebt u interesse voor deze functie of wenst u meer informatie? Neem contact op met de huidige voorzitter, Carla Jonkers, 073-6563866; of secretaris Hans van Overdijk, 06-29103166

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen