Lid in de Orde van Oranje-Nassau Mevrouw J.E. Blomjous-Landsman

Foto: Cees Ringelberg

Een Koninklijke Onderscheiding voor Mevrouw J.E. Blomjous-Landsman

Verdiensten: Decoranda (66), tot haar pensionering in juni 2018 werkzaam als jeugdarts bij de GGD Hart van Brabant,  ontplooide/ontplooit de volgende activiteiten:

1986-2014 Secretaris en penningmeester van De Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst, regio Noordoost-Brabant. Decoranda zette zich o.a. in voor de organisatie van diverse symposia, congressen en bijeenkomsten.

 

2007-heden Bestuurslid en secretaris (2012-heden) van de Stichting Leergeld ’s-Hertogenbosch, thans Vught. Decoranda heeft zich ingezet voor de uitbreiding van de organisatie; mede dankzij haar is de stichting een zelfstandige organisatie geworden.

 

2007-heden Bestuurslid van de Sinterklaasactie “De Sint is er voor ieder kind” (thans voortgezet door de Stichting Vincentius) te Vught. Dit is een inzamelactie in november en december voor minderbedeelde kinderen, die daardoor alsnog Sinterklaas kunnen vieren.

 

2008-heden Bestuurslid van de Stichting Kiwanis Fonds Vught. Decoranda zet zich in voor diverse activiteiten.

 

2009-2016 Bestuurslid en penningmeester van de Stichting Euthanasie in de Psychiatrie (SEP) te Vught. Decoranda heeft zich ingezet om het doel van de stichting bij diverse organisaties van medische beroepsgroepen bespreekbaar te maken en heeft er mede voor gezorgd, dat de stichting bij allerlei organisaties op de kaart staat.

 

2012-heden Bestuurslid van de Parochie Edith Stein te Vught. Decoranda verricht diverse organisatorische werkzaamheden.

 

 

Decoranda heeft geruime tijd vrijwilligersactiviteiten verricht op maatschappelijk terrein, die ten goede komen aan de samenleving.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen