Kom luisteren naar verhalen van Wim Daniëls

Foto: Lambertus Podium WD

Op vrijdagavond 28 juni sluit het Lambertuspodium het seizoen af met de traditionele Midzomeravond. Deze keer met verhalen van de alom bekende Wim Daniëls.

Een gezellige avond om te genieten van mooie verhalen, de avondwarmte en het avondlicht, om anderen te ontmoeten, om een glaasje te drinken en een hapje te eten. Nog even bijpraten voor de vakantie begint in de prachtige ambiance van de tuin van de Lambertuskerk,

U bent van harte welkom. U kunt binnenlopen vanaf acht uur. Om half negen begint Wim met zijn verhalen, afgewisseld door momenten om gezellig met elkaar in gesprek gaan. Ruim vóór middernacht sluiten we de avond af. Bij slecht weer zal dit evenement in de kerk plaatsvinden.

Let op: wel zelf een klapstoel meenemen en eventueel een warme trui.

Aanmelden mag, maar hoeft niet, graag via: [email protected] of telefonisch via 0622547965 (tussen 19.00 en 21.00 uur)

Wim Daniëls is schrijver en theatermaker. Hij schreef meer dan 100 boeken en treedt veelvuldig op in de Nederlandse theaters, momenteel met een theatercollege getiteld ‘De wondere wereld van de taal’. Zijn laatste boek gaat over de Brabantse afscheidsgroet houdoe. Zijn nieuw te verschijnen boek, verschijningsdatum 3 oktober, gaat over de teloorgang van de Nederlandse dorpen.

Wim Daniëls is zelf geboren en getogen in een dorp, namelijk in Aarle-Rixtel, dat tegenwoordig valt onder de fusiegemeente Laarbeek. Momenteel woont hij in Eindhoven.

Hij studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de universiteit van Nijmegen, na eerst de lerarenopleiding voltooid te hebben. Hij werkte enkele jaren in het onderwijs, maar koos vervolgens voor een bestaan als zelfstandig gevestigd auteur. Hij schrijft veel over taal, maar ook over diverse andere onderwerpen. Enkele recente boektitels van hem maken dat duidelijk: De lagere school. De Mulo, De tambour-maître en De baarmoeder. Dat laatste boek schreef hij samen met gynaecoloog Dick Schoot.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de gemeente Vught. Waarvoor onze hartelijke dank!

Midzomeravond Lambertuspodium, Vrijdag 28 juni, aanvang: 20.00 uur, koffie en thee staan voor u klaar Entree: €7,50, inclusief koffie/thee en 2 consumpties, overige consumpties voor eigen rekening. Lambertuskerk, Helvoirtseweg 5, Vught.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen