You Break it, We make it! De Smartmakers helpt je met de kapotte tablet, smartphone of laptop

Bij De Smartmakers van eigenaar Teun Lommers, gevestigd aan de Kerkstraat 7 in Vught, kunt u niet alleen terecht voor de reparatie van uw smartphone,  tablet en laptop, maar ook voor andere kleine elektrische apparaten.

Vanaf mei dit jaar is De Smartmakers gevestigd op een leuke locatie waar je makkelijk binnen kunt lopen. Moet je toch even wachten op je reparatie? Dan kun je ook nog even de winkelstraat in om andere aankopen te doen.

Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de repairwereld diende de kans zich aan om op eigen benen te staan. Die heeft Teun Lommers met beide handen aangepakt. “Ik heb inmiddels zo veel ervaring met repareren, daar doe je de klanten tegenwoordig echt een plezier mee. Terwijl ze genieten van een kopje koffie of iets fris maak ik ondertussen een praatje met ze.”

Naam De Smartmakers.
De ludieke naam van De Smartmakers is verzonnen door de broer van Teun en geeft precies aan wat Lommers kan:  Hij is smart in het maken van je favoriete devices. Van het gepriegel met smartwatches en smartphones tot het grovere werk, zoals een laptop. “Dikwijls moeten onderdelen van een telefoon of tablet worden vervangen, daar draai ik mijn hand niet meer voor om. Meestal kun je er gewoon op wachten. Van te voren kan ik de klant precies vertellen of het apparaat te repareren is en wat de eventuele kosten zijn.” Om het compleet te maken verkopen we ook accessoires.

Be Smart: en kom dus eens langs aan de Kerkstraat 7 in Vught

Openingstijden:
Maandag 12.30 uur – 17.00 uur
Dinsdag t/m donderdag 08.30 uur – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 uur – 20.00 uur
Zaterdag 10.00 uur  – 17.00 uur

De Smartmakers
Kerkstraat 7
526 CP Vught
Tel. 06-27180718
E-mail [email protected]
W: desmartmakers.com

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen