Gezonde combinatie: Een sportieve en smakelijke ontmoeting

Foto: Ouderen Samen

In de wijkpunten De Rode Rik, Visio de Vlasborch en DePetrus vindt iedere maand de Gezonde Combinatie plaats. Deze combinatie bestaat uit een beweegactiviteit met gezond eten of een gezonde snack.

Het is laagdrempelig en iedereen kan meedoen. Naast het bewegen staat ook de gezelligheid en het ontmoeten centraal. Vindt u het leuk om een keer mee te doen aan de Gezonde Combinatie? Kijk dan voor meer informatie op de website van de wijkpunten, op www.movevught.nl of op www.socialekaart.vught.nl.

Waar en wanneer Gezonde Combinatie?
< De Rode Rik, Van Sonstraat 48 in Vught op woensdag 7 augustus, 4 september, 2 oktober, 6 november en 4 december. Aanmelden via [email protected] of tel. 06 51 74 75 25 (maandag t/m vrijdag).
< Visio de Vlasborch, Vlasmeersestraat 99 in Vught op zaterdag 10 augustus, 14 september, 12 oktober, 9 november en 14 december. Aanmelden via [email protected] of. tel. 088 5861500.
< DePetrus Sportief, Heuvel 2 in Vught op donderdag 15 augustus, 19 september, 17 oktober, 21 november en 19 december. Aanmelden via [email protected] of via 073 6572000.

De Gezonde Combinatie wordt mogelijk gemaakt door MOVE Vught in samenwerking met De Rode Rik, Visio de Vlasborch, DePetrus, Welzijn Vught, Reinier van Arkel, Ouderen Samen en ABZ.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen