(W)etenstijd met schrijver/fietser/muzikant Anton Minkels

Foto: Anton Minkels

Donderdagavond 12 september vindt er weer een (W)etenstijd plaats door Anders Bezig Zijn bij Huize Elisabeth. We schuiven om 17.30 uur gezellig samen aan tafel voor een lekkere maaltijd. Aansluitend op de maaltijd om 19.00 uur neemt Anton Minkels u mee op reis.

Er wordt zeker aangelegd bij de Mont Ventoux. Daar begon de reis die heeft geleid tot zijn boek ‘Gewoon Beginnen’.
Met de racefiets als rode draad vertelt hij over nieuwe wegen die hij continu verkent. Want onderweg? Daar liggen de mooiste ervaringen en boeiendste levensverhalen voor het oprapen. Verhalen over moed en doorzettingsvermogen maar eveneens over ziekte en gezondheid (Anton zet zich vooral in tegen de afgrijselijke ziekte ALS).

Deze zelfbenoemde Jan Boeren Fluitjes fietser vat het samen in één zin: het maakt niet uit hóe je fietst, áls je maar fietst. Of muziek maakt. Of schrijft.
Aan de hand van verhalen en liedjes gaat het over waarmaken van je dromen met beperkte talenten en middelen. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten daartoe. Het geheim? Gewoon Beginnen.

Kosten voor de maaltijd zijn € 5,00, voor de presentatie inclusief kopje koffie/thee  € 3,50. Maaltijd plus muziek kost € 7,50. U kunt zich aanmelden tot uiterlijk maandag 9 september via ABZ 073-657 20 00 of [email protected]

Seniorenbus
Geen vervoer? De seniorenbus rijdt voor (W)etenstijd. De prijs voor leden is €0,50 en voor niet-leden €1,00 per rit. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Bel (’s ochtends) voor meer informatie de Seniorenbus: 073 – 711 31 91

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen