Lidl roept Baguettes Knoflookboter en Kruidenboter terug

Foto: Lidl

Supermarktketen Lidl roept de Baguettes Knoflookboter en Baguettes Kruidenboter van het met Chef Select terug. In de producten zitten mogelijk kleine stukjes plastic.

De terugroepactie geldt voor de Chef Select Baguettes Knoflookboter en Chef Select Baguettes Kruidenboter in verpakking 2×175 gram met de houdbaarheidsdatum 01-08-2020. In de baguettes kunnen kleine stukjes plastic zitten. Deze stukjes plastic kunnen zorgen voor verwondingen.

Heeft u deze Chef Select Baguettes gekocht en hebben deze de houdbaarheidsdatum 01-08-2020? Eet de baguettes dan niet op. Breng de baguettes terug naar een filiaal van Lidl. U krijgt het aankoopbedrag vergoed. Chef Select Baguettes met een andere houdbaarheidsdatum kunt u wel gewoon eten.

Wilt mee meer weten over de terugroepactie van de Chef Select Baguettes Knoflookboter en de Chef Select Baguettes Kruidenboter door Lidl? Bel dan met Lidl Nederland op telefoonnummer 020 – 709 5039. U kunt ook een e-mail sturen naar Lidl Nederland via het adres [email protected].

Bron: Lidl, 10 september 2019

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Reacties