Open dag bij LijfStijling: Informeer – Ervaar en Proef!

Foto: LijfStijling

Donderdag 3 oktober a.s. zet LijfStijling van 13.00-20.00 uur haar deuren open voor iedereen die graag meer informatie wil over het unieke concept van LijfStijling. Alles over AFVALLEN – BEWEGEN – HUIDVERBETERING (zowel lichaam als gezicht) onder één dak!

De afgelopen drie jaar hebben al veel mensen uit Vught en omstreken LijfStijling weten te vinden. Wilt u ook weten wat zij te bieden hebben? Loop dan even binnen of bel voor het boeken van een korte kennismakingsbehandeling tijdens de open dag.

Maak kennis met …
LPG endermologie voor lichaam en gezicht: boek een behandeling van 20 minuten bij LPG topper Susanne. Dit kan een behandeling zijn voor het gezicht, maar ook voor het lichaam. LijfStijling werkt met de LPG Alliance, met het nieuwste patent van endermologie!!  Dit apparaat laat op 100% natuurlijke manier en pijnvrij verbluffende resultaten zien. Drie indicaties worden gelijktijdig aangepakt: vet verminderen, cellulite aanpakken én de huid verstevigen. Laat je verrassen.

Murad; ons nieuwe merk voor huidverbetering: boek een mini-gezichtsbehandeling aan de Beauty-bar en maak kennis met dit mooie merk. Laura, de expert van Murad, maakt ook een huidscan met de Murad huidscanner en natuurlijk ontvang je een huidadvies.

De LijfStijling coaches: Patty en Annemiek. Zij informeren u graag over het dienstenpakket van LijfStijling en over de aantrekkelijke acties die rondom de open  dag gelden (zie ook www.lijfstijling.nl/acties).

Uiteraard ontvangt iedere bezoeker ook een leuke goodiebag. Neem gezellig een vriendin mee en loop even binnen of bel voor een afspraak! 06-20299616

Annemiek & Patty LijfStijling Vught
St. Elisabethstraat 52
https://lijfstijling.nl/2019/09/14/open-dag-informeer-ervaar-en-proef/

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen