MOVE Vught betrokken bij diverse Vughtse voetbalinitiatieven

Foto: MOVE Vught

MOVE Vught is betrokken bij verschillende Vughtse voetbalinitiatieven. Inmiddels is alles weer opgestart na de zomervakantie en staat er een leuk evenement op het programma. Tijd om iedereen te informeren over de uiteenlopende mogelijkheden.

Special Voetbal
Inmiddels heeft Vught een Special Voetbalteam voor volwassenen (15+) en voor Jeugd (6-14 jaar). Deze teams spelen onder de gezamenlijke vlag van Zwaluw VFC en SV. Real-Lunet. De teams zijn speciaal opgericht voor iedereen die graag wil voetballen, maar extra aandacht nodig heeft. Extra aandacht die ze bij een regulier team niet kunnen krijgen. Door de enthousiaste, kundige en intensieve begeleiding beleven de spelers van het S-team heel veel plezier tijdens het voetballen.

Wil jij een keer komen kijken of meedoen?
< Donderdag 18.00-19.00 uur Jeugd (jongens en meisjes 6-14 jaar)
< Donderdag 19.30-20.30 uur Volwassenen (dames en heren 15 jaar en ouder)
De teams spelen op de voetbalvelden van SV. Real Lunet, De Kikvorsch 1, Vught Meer info: [email protected]

Speciale Voetbal Event
Op zaterdag 5 oktober organiseert MOVE Vught samen met Real Lunet en Zwaluw een geweldige voetbalmiddag voor de spelers van de beide Special Voetbalteams. Om 13.00 uur wordt de feestelijke middag geopend door wethouder van de Ven, waarna om 13.15 uur het minitoernooi van start gaat. Dit minitoernooi is voor het volwassen S-team. Van 13.30 tot 15.45 uur kunnen zowel kinderen als volwassenen deelnemen aan verschillende voetbalspellen tijdens de Voetbal Spelenkermis. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Het evenement vindt plaats bij SV Real Lunet, De iKikvorsch 1, Vught
Meer informatie: www.movevught.nl onder het kopje activiteiten.

Walking Football
Iedere woensdagochtend zijn de velden én kantine van Zwaluw V.F.C. (De Kikvorsch 5, Vught) het toneel van Walking Football. Dit is een gezellig en enthousiaste groep mannen (60+) die wekelijks met elkaar voetballen en koffiedrinken. Naast lekker bewegen staat ook zeker de gezelligheid centraal. De activiteit wordt verzorgd door stagiaires van MOVE Vught. De kantine is geopend van 09.30-12.30 uur en de voetbalactiviteit vindt plaats van 10.30-11.30 uur. De naam zegt het al, tijdens Walking Football wordt er niet gerend, maar gelopen. Al wandelend wordt er gevoetbald. Een partijtje, maar ook leuke en uitdagende techniekoefeningen. Kom gewoon een keertje kijken en uiteraard mag je ook direct meedoen. Alleen een kopje koffie drinken? Ook dan ben je van harte welkom. Het is een gezellige ochtend, dat kunnen we verzekeren.
Meer info: [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Reacties