Kom op zondag in DePetrus film kijken

Foto: Jan van de Ven

Op zondag 3 november in DePetrus filem Een man die Ove heet.

Aanmelden tot donderdag 31 oktober 16.30 uur via [email protected] of 073-6572000  of loop zondag binnen om  te kijken of er nog plaats is. (30 plaatsen beschikbaar, groot tv-scherm)

Wanneer: zondag 3 november 2019

Hoe laat: vanaf 14.00 – ca. 16.30 uur

Kosten: €5,00 incl. kopje koffie/thee (graag gepast betalen)

Welke film:  Een man die Ove heet

Ove is 59 jaar oud, rijdt in een Saab en staat bekend als de mopperkont van de buurt. Maar Ove is niet bitter, hij gromt alleen een beetje, als hij het ergens niet mee eens is, dan zegt hij dat. Vooral tegen zijn directe omgeving in de wijk waarin hij woont. Elke ochtend loopt Ove een inspectierondje in zijn buurt. Er is een reden dat hij met dit imago zijn buurtbewoners bewust op afstand houdt, maar die houdt hij voor zichzelf. Tot de nieuwe overburen op een ochtend per ongeluk zijn brievenbus omver rijden. Het blijkt het begin van een onverwachte vriendschap, die Ove de mooie kant van het leven weer laat zien.
Geen vervoer? De Seniorenbus rijdt voor de film. De prijs voor leden is €0,50 en voor niet-leden €1,00 per rit. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Bel voor meer informatie, ’s ochtends,  de Seniorenbus: 073 – 711 31 91

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen