Lezing Aad Engelfriet Binnenhof en omgeving

Foto: ABZ Vught

Wat is (W)etenstijd Bij deelname aan (W)etenstijd geniet u, samen met anderen, van een heerlijk diner. Aansluitend is er een lezing Wanneer Donderdag 14 november  2019 Waar Restaurant Huize Elisabeth St. Elisabethstraat 2 5261 VM Vught Tijd Start diner: 17.30 uur  Lezing  : 19.00 – 21.00. Meld u aan! Iedereen is welkom!

Lezing:   Binnenhof en omgeving  Door:     Aad Engelfriet
Aad Engelfriet, cultureel-historisch reisleider, neemt u mee door het Binnenhof en het Plein, incl. de Haagse Logementen, foto’s van de Oude Statenzaal, nu 1e Kamer, en de Trêveszaal. Beroemde architecten hebben bijgedragen aan de chique uitstraling van het Binnenhof en omgeving.

Hierna een virtuele wandeling langs de woningen van en verhalen over o.m. Johan de Witt, van Hogendorp, Oldenbarnevelt, en natuurlijk ook de Kloosterkerk, Pagehuis, Huis Huguetan, het Hoofdkwartier van Generaal Winkelman en het beroemde Hotel Des Indes.
Diner: Chinese kippensoep Bami Goreng met saté en atjar tjampoer

Aanmelden en betalen uiterlijk maandag 11 november via ABZ, DePetrus, Heuvel 2 Vught. Tel. 073 657 2000 of [email protected]

Seniorenbus Geen vervoer? De Seniorenbus rijdt voor Etenstijd. De prijs voor leden is €0,50 en voor niet-leden €1,00 per rit. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Bel voor meer informatie de Seniorenbus: 073 – 711 31 91

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen