Online met je Puber!

Foto: Pixabay

Bijna alle jongeren hebben een mobiele telefoon. Ze verkennen grenzen via internet, maar weten niet wat de eventuele gevolgen kunnen zijn. Bent u bekend met de onlinewereld van uw zoon/dochter? Hoe gaat u daar mee om? Weet u wat pussypic of ransomware betekent?

Deze vragen en nog veel meer komen aan bod tijdens de informatieavond ‘Online met je puber!’. Halt geeft u algemene informatie over de veiligheid en neemt u mee in de onlinewereld van vroeger en nu. Humanitas vertelt u meer over sexting en er is interactief theater aanwezig. Helder Theater speelt een aantal scenes met als thema: sociale media.

Waar en wanneer
De informatieavond vindt plaats op woensdagavond 13 november bij het Maurick College, Titus Brandsmalaan 1. U bent welkom vanaf 19.15 uur. Het programma start om 19.30 en eindigt om 21.15 uur.

Aanmelden
Duikt u samen met ons de online wereld in van uw puber? Meldt u zich dan aan via [email protected]. De informatieavond ‘Online met je puber!’ is een initiatief van de gemeente Vught, Wegwijs+, Welzijn Vught, GGD, Helder Theater, Halt, Novadic en Humanitas. Het Maurick College faciliteert deze informatieavond.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen