Zondag 15 december ‘Op weg naar Kerstmis’

Foto: Intermezzo

Op zondagmiddag 15 december a.s. zal er wederom een ‘Op weg naar Kerstmis’ worden georganiseerd in de H.Landelinus in Empel. De muzikale verzorging is in handen van Musical Intermezzo uit Vught en ook kinderkoor de Fermaatjes gaat haar medewerking verlenen.

Toen Musical Intermezzo uit Vught in 2017 een aantal nummers ten gehore bracht tijdens Op weg naar Kerst, was pastor Piet de Jong dusdanig onder de indruk van deze muzikale groep waarvan Empelnaar Marcel Roozen al jarenlang één van de baritons is, dat hij hen al snel wilde vastleggen voor een volgende editie van ‘Op weg naar Kerstmis’.

Op 15 december a.s. zal de editie van 2019 gaan plaatsvinden in de H.Landelinus. Het belooft een sfeervolle middag te worden waarin naast de prachtige songs van Musical Intermezzo en de Fermaatjes uit Rosmalen, ook ruimte is voor prachtige overdenkingen tussen de liedjes door. Tijdens de donkere dagen voor Kerstmis wordt naast de geboorte van Jezus ook teruggeblikt op het afgelopen jaar maar ook stil gestaan bij de problematieken in de wereld, het verlies van naasten of het geluk en besef dat we in een vrij land mogen leven. Tijdens ‘Op weg naar Kerstmis’ krijgen deze onderwerpen een plek en gaan we samen op weg naar de sfeervolle Kerstdagen waarbij er ruimte is voor eenieders gevoel en gedachten.

De H.Landelinus wordt in Kerstsferen gebracht. Zowel binnen en buiten zal de Kerstsfeer te proeven zijn en wordt er alles aan gedaan om de mensen een onbezorgde middag te gaan bezorgen.

Om alle belangstellenden een zitplaats te kunnen bieden zijn er een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar á € 5,00 bij bakkerij Erkeland in de Godschalxstraat 24 in Empel. Maar ze zijn ook te reserveren via [email protected]

De deuren van de H.Landelinus gaan open om 14.30u en rond 17.00u zal er gezamenlijk, zingend, worden afgesloten. De meeropbrengst gaat naar de nieuwe ontmoetingsruimte dat achter de H.Landelinus gaat worden ingericht.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen