Michel Koornstra komt praten over energie tijdens Open Coffee Vught

Foto: Michel Koornstra

Hij zegt van zichzelf dat hij ‘energie ademt’. Dat maakt van Michel Koornstra, Managing Director van Gulf Gas + Power, dé uitgelezen gastspreker voor de laatste Open Coffee Vught en omstreken van dit jaar. Ondernemers worden immers in deze periode constant bestookt met overstapverzoeken door tal van energieaanbieders.

De in Vught woonachtige Koornstra komt woensdagochtend 20 november naar Kasteel Maurick om met open vizier het gesprek aan te gaan over het transparanter maken van de zakelijke energiemarkt.

Gulf Gas + Power is in 2017 opgericht, realiseerde een jaar later zijn eerste levering en telt inmiddels zo’n 10.000 klanten. De scale-up is gevestigd aan de Vughterweg in Den Bosch en focust zich puur op de zakelijke klant. Koornstra en zijn team streven ernaar om de markt voor zakelijke energie zo transparant en simpel mogelijk te maken. Zo kunnen klanten via de website in 3 minuten een offerte aanvragen en direct een scherpe prijs ontvangen. Gulf Gas + Power wil het energiebedrijf van morgen zijn, is voor de volle 100 procent ‘groen’ maar predikt geen verduurzaming. “Dat is de keus van de ondernemer zélf”, stelt Koornstra. Met als motto ‘Fluent in energy’  gaat hij tijdens de Open Coffee in gesprek met interviewer Ton de Kort, maar zoekt hij ook de confrontatie met de aanwezige ondernemers. Wél of juist niet overstappen, verduurzamen, boetes, welkomstpremies en de werking van de energiemarkt: het komt allemaal voorbij in een ongetwijfeld boeiend gesprek.

De laatste Open Coffee Vught en omstreken van dit kalenderjaar vindt plaats op woensdag 20 november, van 9 tot 11 uur bij Kasteel Maurick. Vooraf aanmelden is niet nodig. De koffie is voor eigen rekening. Het interview met Michel Koornstra start rond 10.00 uur. Vóór en ná het gesprek kan er naar hartenlust worden genetwerkt.

Foto-bijschrift: Michel Koornstra (Gulf Gas + Power) is woensdag 20 november te gast bij de Open Coffee Vught en omstreken.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen