V-Kids in Concert

03 dec 2019, 8:12 Nieuws
v kids 2
Wat een spetterende show hebben de V-Kids zondag neergezet in de Speeldoos! www.vught.nieuws.nl was erbij. De jonge talenten van V-Kids schitterden op het podium en brachten diverse nummers ten gehore. De mensen, meestal de vaders en moeders, opa’s en oma’s en vrienden en bekenden van de jonge artiesten, genoten zichtbaar van wat ze zagen en hoorden.
Kinderkoor V-Kids is een kinderkoor - bestaande uit 30 jongens en meisjes tussen de 6 en 13 jaar oud. V-Kids is een gesubsidieerd project en valt onder de vleugels van MusiCare. Een heel jaar lang heeft het koor wekelijks gerepeteerd, zelf alle nummers geschreven, een CD én videoclip opgenomen en toegewerkt naar dit mooie concert. Na het succes van de eerste CD presenteert V-Kids al zingend en dansend haar tweede CD. De nieuwe CD, genaamd “Hé word eens wakker” bevat ook het bekende lied “Vrijheidsrock”, dat gezongen is tijdens 75 jaar Vught viert vrijheid.
v kids 1
Hun grootste wens? De “Kinderen voor Kinderen” van het zuiden worden. Met een videoclip, CD en optredens op diverse podia afgelopen jaar lukt ze dat al aardig!
Foto's en verslag Marijke Wekamp
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.