Wat is de zin en onzin van het leven?

Foto: Pixabay

Van 7 t/m 9 februari 2020 vindt Passie voor Compassie voor de achtste keer plaats in Kloosterhotel ZIN in Vught. Tijdens het weekend krijgen jongeren gastlessen van inspirerende sprekers en gaan zij met elkaar in gesprek over zingeving. Vragen zoals ‘Wat heb ik te doen in de wereld?’ en ‘Wat is de zin en onzin van het leven?’ staan centraal.

Eén van de gastsprekers is journalist, auteur en performance artist Mounir Samuel. De Egyptisch-Nederlandse Samuel werd als man geboren in een vrouwenlichaam en groeide op in een christelijk milieu. Hij maakte twee publieke coming-outs door en is een radicale pleitbezorger van het omarmen van pluriforme identiteiten.

Het jongerenweekend is een initiatief van de Beweging van Barmhartigheid. De stichting organiseert activiteiten die bijdragen aan een meer menselijke en compassievolle wereld. Passie voor Compassie start op vrijdag om 19.00 uur en is afgelopen op zondag om 14.00 uur. Alle biologische maaltijden en twee overnachtingen op een privé kamer in Kloosterhotel ZIN zijn inbegrepen.

Meer informatie en aanmelden: https://www.barmhartigheid.nl/activiteiten/details/passie-voor-compassie-voorjaar-2020-jongeren

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen