Repair Café Vught open op zaterdag 29 Februari

Foto: Repair Café Vught

Het Repair Café Vught is weer  open op zaterdag 29 Februari.  Het Repair Café Vught is  geopend van 10.30 -15.00 uur in de Stenen Hut. In verband met de vele reparaties gaan we voortaan een half uur eerder open. De lokatie is de Weverij, Watertorenlaan 13-19 op park Voorburg in Vught.

Dit is midden op het zorgpark, vanaf de ingang bij de rotonde aan de Laagstraat is met bewegwijzering aangegeven waar het Repair Café is. Na 14.30 uur worden geen nieuwe reparaties meer aangenomen.

Het Repair Café
Heeft u nog reparaties liggen?  U kunt bij ons elke laatste zaterdag van de maand terecht voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, kleding/textiel, fietsen, computers, leer,  perzische tapijtjes en tuingereedschap. De reparaties worden gratis gedaan door onze handige vrijwilligers. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Dus heeft u een zoom die gerepareerd moet worden, een stekker die vervangen moet worden of een mixer die kapot is, u kunt bij ons terecht

Het werk van het  Repair Café is goed voor het milieu omdat er minder wordt weggegooid en is voordelig voor de portemonnee. Terwijl de vrijwilliger met de reparatie bezig is, kijken de klanten mee en wordt er een praatje gemaakt. Het is leerzaam en gezellig. De laatste maanden werden er veel reparaties aangeboden, in  januari een recordaantal van 80. Ongeveer 70% wordt gemaakt.

Kledingwinkel Hebbes en KadoShop de Brandweerkazerne is ook open
In de tweedehands kledingwinkel Hebbes is veel mooie kleding te koop voor een klein prijsje. U kunt ook kleding afgeven die dan weer verkocht kan worden.

Ook de KadoShop de Brandweerkazerne is open. Dit is een winkel met diverse handgemaakte artikelen. Elk stuk van hout, keramiek of textiel is uniek, heeft zijn eigen verhaal en is door cliënten gemaakt.

Producten: schalen, bekers of beeldjes van keramiek, zelfgemaakte wenskaarten en houten vogelhuisjes, stoeltjes, blokken, kistjes en nog veel meer. Bijzondere producten waar u mee voor de dag kunt komen en voor elk budget is wel iets te vinden.

Loop er gerust even binnen.

Voor meer info:  Facebook.com/repaircafevught, www.repaircafevught.nl  073-6585912

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen