Musical Intermezzo deelnemer Korenfestival

Foto: Musical Intermezzo

Op zondag 8 maart a.s. zal, na een aantal jaren van afwezigheid, wederom het Korenfestival worden gehouden in het volledig vernieuwde complex van de Voorste Venne in Drunen. Musical Intermezzo uit Vught zal één van de 6 groepen/ koren zijn die te bekijken en te beluisteren zijn.

Initiatiefnemer Toine van de Wiel heeft vorig jaar in samenwerking met de creatieve leiding van de Voorste Venne, het Korenfestival nieuw leven ingeblazen. Na afwezigheid van zo’n 5 jaar, is de tijd weer rijp om gedurende het hele jaar te gaan genieten van vele koren en groepen die de regio rijk is. Het is de bedoeling dat het Korenfestival zo’n 2 á 3 keer per jaar gaat plaatsvinden.

Zondag 8 maart a.s. zal om 13.30 uur het festival in de mooie theaterzaal van de Voorste Venne worden geopend door ‘Op Toon’. Voor de pauze zullen la Corbeille en de Longstreet singers een greep uit hun repertoire laten horen. Na de pauze om 15.30 uur trapt Vitamine C af. Musical Intermezzo zal om 16.00 uur aantreden met een kleine greep uit hun uitgebreide repertoire. Bijzonder aan dit optreden is het feit dat ze op de vleugel zullen worden begeleid door hun muzikaal leider Ruud Verkoeijen.

Om 16.30 uur wordt het korenfestival afgesloten met de Levensgenieters die een greep uit hun levenslied repertoire gaan brengen. Dus een middag voor ieder wat wils.

Het festival is gratis te bezoeken dus ben er snel bij. De grote zaal heeft een capaciteit van 346 bezoekers. Meer informatie kunt u vinden op de site www.devoorstevenne.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen