Vught Nieuws probeert de lokale ondernemer een hart onder riem te steken

Foto: Vught Nieuws

De wereld draait ondanks de coronacrisis door. En Vught Nieuws dus ook! We blijven je gewoon elke dag van nieuws voorzien. Vught Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

Ondernemers worden creatief
Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de gemeente Heusden! Ben jij een van die creatieve ondernemers? Mail je idee naar [email protected] en wij plaatsen het op de lokale website, facebook en twitter

Zorg dat jouw advertentie ook wordt gezien en vraag vrijblijvend meer informatie op. Stuur een mailtje aan [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Dolf op telefoonnummer 06 – 402 538 46.

Boodschappen service AH Stationstraat voor zorgverleners

Zorgverleners kunnen vóór ’s ochtends 10:00 hun dagelijkse boodschappenlijstje doorgeven per mail aan [email protected]  Het enige wat ze nog hoeven te doen is de boodschappen ophalen en afrekenen bij de service balie. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen is het volgende belangrijk:

– Zet erbij hoeveel u van een product zou willen (bijvoorbeeld 200 gram of 400 gram boontjes)
– Wilt u van een speciaal merk een product hebben, zet het erbij, anders gaan wij uit van het huismerk.
– Daarnaast kan het natuurlijk zijn dat een bepaald product op dat moment niet op voorraad is bij ons. Op het moment dat u de boodschappen op komt halen zullen wij voor zover mogelijk alternatieven klaar hebben liggen. Hier kunt u dan alsnog een keuze uit maken.

Om het werkzaam te houden willen wij vragen om niet uw wekelijkse boodschappen door te geven, maar de dagelijkse.

Albert Heijn Stationstraat | Stationstraat 31 Vught | tel.: 073 6840 388 | www.ah.nl

Optiek van de Kamp

Beste klanten.

Ivm het coronavirus zijn er komende week een paar dingen anders dan u gewend bent. *contactlenscontroles worden voorlopig niet gedaan. U kunt altijd contactlenzen bestellen. Heeft u problemen dan zoeken we natuurlijk naar een zo’n goed mogelijke oplossing. *voor oogmetingen : die proberen we te doen met gepaste afstand in achtneming. *zoals gebruikelijk wordt de hygiëne goed in de gaten gehouden (nu nog strikter)*mocht u verkouden of koortsig zijn dan vragen we u om het bezoek uit te stellen. *de koopavond van vrijdag komt te vervallen. We hopen dat alles zo snel mogelijk weer normaal wordt.

Optiek van de Kamp | Heuvel 3 Vught | tel.: 073 – 656 00 73 | www.optiekvandekamp.nl

Vermeulen & Den Otter trakteert ALLE medewerkers van hun klanten in de zorg

Een bedankje voor de goede zorgen voor alle medewerkers van onze klanten in de zorg omdat ze ongelofelijk trots zijn op deze mensen en ze een hart onder de riem willen steken. Vermeulen & Den Otter leveren aan veel zorginstellingen en dus ook ziekenhuizen als het JBZ  en Bernhoven.

Team  Vermeulen & Den Otter Bakkers met Smaak

Vermeulen & Den Otter | Helvoirtseweg 151 Vught | tel.: 073 6561 151 | www.vermeulendenotter.nl

Heb jij ook een product of dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Mail dan naar [email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen