Misha de Vries houdt open avonden online

Foto: Pixabay

Basisschool Misha de Vries in Vught houdt haar open avonden online. Op 6 en 15 april zou de school haar deuren openen voor geïnteresseerden, maar daar kwam de Coronacrisis doorheen. De school heeft nu besloten de avonden alsnog door te laten gaan, maar in een online omgeving.

Via een videoverbinding geeft directeur Laurens Peeters een presentatie vanuit het schoolgebouw, een leerkracht en een ouder vertellen over hun ervaringen en er is gelegenheid voor het stellen van vragen. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via de website, of rechtstreeks inloggen via de link op de facebookpagina van Misha de Vries.

Op deze manier kunnen ouders zich toch informeren over het aanbod voor hun kinderen van de sinds de zomer van 2019 in Vught gevestigde school. Misha de Vries laat zich voorstaan op hoogkwalitatief onderwijs dankzij onder meer hoogopgeleide leerkrachten, kleine klassen en extra aanbod, waaronder Engels op hoog niveau en zwemlessen. De school was controversieel vanwege de hoge ouderbijdrage, maar de directie verzekert dat elk kind welkom is en elke ouder zelf bepaalt hoeveel hij of zij bijdraagt.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen