Géén Asperges in het veld: wél bij u thuis op het bord!

Foto: Frank de Bot

Het pop-up restaurant Asperges in het veld mag dan helaas niet doorgaan: dat wil niet zeggen dat er niet genoten kan worden van de overheerlijke asperges uit Cromvoirt. In eendrachtige samenwerking komen initiator Frank de Bot en Verhoeven Asperges dan ook met een smakelijk alternatief: een tweegangen asperge keuzemenu, bijvoorbeeld ideaal voor de komende Paasdagen!

 Na de teleurstelling over het afblazen van de zesde editie van Asperges in het veld besloten Frank de Bot en Erik Verhoeven niet bij de pakken neer te gaan zitten en van iets negatiefs iets positiefs te maken. De overheerlijke asperges van Verhoeven Asperges zijn er immers tóch: biologisch geteeld, smaakvol én dagvers. De toch al intensieve samenwerking heeft nu geresulteerd in twee menu’s, die het water in de mond doen lopen: een aspergemenu ham én een aspergemenu zalm. Beide menu’s bevatten vers bereide aspergesoep, rijkelijk voorzien van asperges, ham en ei. Daarbij komen AA kwaliteit asperges, krieltjes, peterselie en vers bereide  aspergesaus. In het aspergemenu ham zit ambachtelijk gekookte Yorkshire achterham. Die wordt in het aspergemenu zalm vervangen door ambachtelijk gerookte zalm.

Eenvoudig te bereiden
Beide menu’s zijn te bestellen vanaf 2 personen en zijn eenvoudig te bereiden. Alle gerechten worden vers bereid en vervolgens luchtdicht verpakt. Daardoor zijn ze tenminste vier dagen houdbaar. De prijs van de menu’s bedraagt 19 euro per persoon. Naast menu’s is het via de site (www.aspergesinhetveld.nl) óók mogelijk om bijpassende wijn en een dessert te bestellen. Bestellen van het beste wat Brabant te bieden heeft kan elke week tot en met woensdagmiddag 16.00 uur online. Dat betekent voor Pasen dat bestellingen uiterlijk woensdagmiddag 8 april 16.00 uur binnen moeten zijn. De bestelde menu’s kunnen dan op vrijdag – komende week dus Goede Vrijdag 10 april – op worden gehaald bij Verhoeven Asperges aan de Sint Lambertusstraat 77 in Cromvoirt. Het is ook mogelijk ze thuis te laten bezorgen. Hiervoor wordt 5 euro extra gerekend bij een afstand tot 10 kilometer en 10 euro wanneer de afstand 11 tot 20 kilometer bedraagt.

Het bestellen van de aspergemenu’s is dagelijks mogelijk tot en met 19 juni.

Foto-bijschrift: Het beste wat Brabant te bieden heeft komt samen in het Cromvoirtse tweegangen asperge keuzemenu.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

Reacties