Aantal corona besmettingen in Brabant neemt verder af

Foto: Pixabay

Vanmiddag zijn er 336 patiënten in het ziekenhuis opgenomen gemeld door het RIVM. Er zijn sinds gisteren 164 personen als overleden gemeld. Deze mensen zijn niet allemaal in de afgelopen dag in het ziekenhuis opgenomen of overleden.

Landelijke update RIVM
Het totaal aantal gemelde patiënten opgenomen (geweest) in het ziekenhuis bedraagt 6.622 (+336), het totaal aantal gemelde overleden patiënten bedraagt 1.651 (+164) en het  totaal aantal positief geteste patiënten: bedraagt 16.627 (+904), zo meldt het RIVM. Gisteren waren 502 patiënten als in het ziekenhuis opgenomen en 148 personen als overleden gemeld. Eergisteren waren dat respectievelijk 625 patiënten in ziekenhuis en 166 overledenen.

Bestemmingen Brabant neemt verder af
Het aantal besmettingen neemt in Brabant verder af. In de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland zijn nu meer besmettingen dan in onze provincie. Het aantal opnames van corona patiënten in Brabantse ziekenhuizen is wel licht gestegen het afgelopen etmaal. De piek van corona patiënten op de Brabantse IC’s wordt begin komende week verwacht.

Aantal besmettingen per gemeente

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Reacties