Zwaluw VFC steekt sponsors hart onder de riem

Foto: Vught Nieuws

In het hele land wordt de campagne ‘Wees loyaal, koop lokaal’ gevoerd. Ook de Vughtse voetbalclub Zwaluw VFC haakt hierbij aan en roept haar leden op om bij de lokale middenstand boodschappen te doen.

“Als vereniging hebben wij veel te danken aan onze Vughtse ondernemers, onder andere door de sponsoring van onze club.” verklaart Carola Ouwerkerk. “Helaas is door de coronacrisis het voetbalseizoen stop gezet. Daarom hebben we een manier bedacht om iets terug te doen voor onze onmisbare sponsors. Dat doen we door onze sponsoren extra te promoten op onze social mediakanalen en onze leden op te roepen om aankopen te doen bij die ondernemers.”

Onder de Zwaluwleden is ondertussen een challenge opgestart, waar de club de sponsors ook graag bij wil betrekken. “Elk team wordt uitgedaagd om de bal digitaal naar elkaar toe te spelen. De spelers maken een filmpje waarop de bal een paar keer hooghouden en doorpassen naar een andere speler. We dagen de sponsors uit om hier ook aan mee te doen. Het zou leuk zijn als ze allemaal een filmpje insturen met een verwijzing naar het bedrijf waarop ook zij de bal hooghouden en doorpassen. We hopen op veel leuke filmpjes!”

Door Lisette Broess-Croonen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Reacties