Natuursteen? Natuursteen Vriens natuurlijk!

Vanaf 1 januari 2020 is Natuursteen Vriens gevestigd in de Kempenlandstraat 43c in Vught. Het bedrijf van Ruud Vriens heeft na vijf jaar het pand aan de Helvoirtseweg verlaten en gaat met veel ambitie verder op de nieuwe locatie. Natuursteenbedrijf Vriens  kan elke opdracht verwerken en dat met elke soort natuursteen.

“Wij vinden het prettig om in Vught te blijven”, zegt  de 52-jarige Ruud Vriens, die al meer dan 25 jaar in het vak zit. “In Vught en ver daarbuiten hebben we onze naam en faam opgebouwd met onze kwaliteit en service. En in die prachtige plaats werken we samen met verschillende ondernemers. Daarnaast heeft de gemeente al meerdere malen een beroep op ons gedaan.” Kortom, Natuursteen Vriens is een begrip in de gemeente Vught.

Natuursteen Vriens is gespecialiseerd in het bewerken van alle mogelijke natuursteen: marmer, graniet, hardsteen. “Daar maken we een prachtig eindproduct van.”
Aanrechtbladen, gootstenen, dorpels, waterslangen en grafwerken zijn de vele producten die maat gevaardigd kunnen worden.  Daarnaast heeft Vriens Natuursteen een ruim eigenmerk assortiment onderhouds- en reinigingsmiddelen voor leisteen en marmer. Deze producten staan allemaal op voorraad en kunnen per e-mail  en bij het bedrijf zelf worden gekocht.

Gegevens
Natuursteen Vriens
Kempenlandstraat 43c
5263 GK Vught
Tel. 06-51390023
E-Mail: [email protected]
Website www.vriens-natuursteen.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen