De Smartmakers bestaat 1 jaar

Foto: De Smartmakers

18 mei aanstaande is de winkel van De Smartmakers precies een jaar geopend en het gaat heel goed met de ze. ‘We krijgen veel positieve reacties op onze winkel en service’. Daar is eigenaar Teun Lommers best trots op.

De Smartmakers is een reparatiewinkel voor smartphones, tablets, laptops en meer. You Break It, We Make It is de slogan en dat is dus ook precies wat ze doen. Ze repareren de meest gebruikte merken zoals Apple en Samsung, maar voor alle andere merken kun je ook bij hen terecht. ‘We willen de beste service verlenen aan onze klanten en daarbij willen we liever geen nee verkopen. Als we onderdelen kunnen krijgen voor het device, kunnen we het repareren’. Daarnaast verkopen ze ook tweedehands toestellen van Apple en Samsung met bijbehorende accessoires voor alle toestellen. Voor een beschermlaagje op je scherm kun je ook in de winkel terecht: met een speciale machine kan er een op maat gemaakt beschermlaagje gemaakt worden voor op je smartphone, tablet of ander apparaat zoals de Nintendo Switch.

Teun vertelt: ‘Samen met mijn partner Daisy heb ik iets meer dan een jaar geleden de stap gewaagd om voor mezelf te beginnen. Binnen een paar maanden tijd hebben we alles geregeld samen met de nodige hulp van familie en vrienden en daar zijn we hen heel erg dankbaar voor’.

De Smartmakers heeft het afgelopen jaar flink bekendheid gekregen in Vught en omstreken. ‘We merken dat steeds meer mensen de weg naar onze winkel weten te vinden, door o.a. mond-op-mond reclame. Het geeft enorm veel voldoening om klanten met een goed gevoel de winkel uit te zien gaan. Als een klant dan met een andere reparatie terugkomt, weet je dat men tevreden is over de service’.

Om het 1-jarig bestaan te vieren heeft de Smartmakers op Facebook en Instagram een leuke winactie geplaatst waaraan je mee kunt doen tot en met 17 mei. Je kunt een tegoedbon van De Smartmakers winnen t.w.v. 150 euro voor jezelf en nog een tegoedbon t.w.v. 100 euro voor een vriend of vriendin. 18 mei wordt de winnaar bekend gemaakt op social media.

In de week van 18 mei heeft De Smartmakers ook nog een leuke attentie voor alle betalende klanten.

De Smartmakers is gelegen aan de Kerkstraat 7 in het centrum van Vught. De winkel is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur, vrijdag van 08.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Afspraak maken is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen met je reparatie. Kijk op www.desmartmakers.com of bel 06-27180718.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen